Skip to content
logo

ДАРИ ПОМОЩ

 Фондация: Animal Hope Varna
 Email: animal.hope.varna.bg@gmail.com
 Адрес: Левски 9000, Варна, България

Как да Помогна

Знаете ли как можете да помогнете?

Има много възможности:

1) Като станете доброволци в нашата организация – вашите задачи ще са като на всички нас – ще разпространявате идеята, ще спасявате животни, ще търсите приемни и постоянни домове, дарения и т.н.

2) Като споделите с вашите приятели – но не само като постнете на стената си, а и като им пишете лично съобщение или им споделите като се видите на живо.

3) Като говорите на хората да не развъждат животните си, при наличието на толкова много бездомни. Като пропагандирате за кастрацията на колкото се може повече животни.

4) Като дарите еднократно или ежемесечно някаква сума – дори и 1лв. Можете също така да дарите храна и др. консумативи. Можете да дарите пари специално за някое животно. Можете и да осиновите животно онлайн – т.е. да плащате месечните разходи, а някой приемен родител да го отглежда. Каквото друго се сетите ще е от полза за нас! Много хора в другите държави помагат, включете сe и вие! Средствата за нашата организация се събират единствено от доброволни дарения. Ако имате желание и възможност можете да помогнете финансово по банков път или чрез PayPal.