Skip to content
logo

ДАРИ ПОМОЩ

 Фондация: Animal Hope Varna
 Email: animal.hope.varna.bg@gmail.com
 Адрес: Левски 9000, Варна, България

ПОДАРЪКА НА КОТКАТА

Знаете ли, че котките имат една специална мисия в живота ни?

Замисляли ли сте се защо толкова много хора вече имат котки, дори броят им е по-голям от онези, които имат кучета.

Ето  някои данни за тайния живот на котките.

Всички котки имат силата всекдневно да премахват отрицателна енергия, натрупана в тялото ни. Когато ние спим, те поглъщат тази енергия.

 Ако в семейството ни хората са повече, а има само една котка, тя може да  натрупа прекомерно количество негативизъм чрез абсорбиране на толкова много негативна енергия на няколко човека. По време на сън, тялото на котката ни освобождава от негативността.

 Ако сме прекалено стресирани, може и да няма достатъчно време да се освободим от толкова много отрицателна енергия, която ще се натрупа под формата на мазнини в тялото ни. За което погрешно смятаме, че за това е виновна храната, с която се храним.

 Хубаво е да имате повече от една котки в дома си, така, че товарът от негативната енергия да се разпределя между тях. Котките имат и друга мисия в живота ни. Те ни защитават през нощта от нежелани духове в нашата къща или стая по време на сън. Ето защо  обичат да спят в нашето легло.

 Ако усетят, че сме добре, не идват да спят при нас. Ако  нещо странно се случи около нас в нашата къща те винаги ще ни защитят.

 Ако чужд човек дойде в нашия дом и котките усетят, че този човек иска  да ни навреди те ще се навъртат около нас за да ни защитят.

Когато моите котки се държаха с мен по този начин, не разбирах защо го правят. По-късно научих, че те са ме защитавали. За това, когато чужд човек влиза в дома ми, веднага гледам реакцията на моите котки, за да видя какво ще направят. Ако дойдат при госта и позволят да ги погали, значи мога и аз да му се доверя.

Ако нямате котка и някоя от бездомните котки влезе в дома ви, то е  защото имате нужда от котка по това време.

 Бездомните котки предлагат доброволно да ви помогнат. Благодарете им за това, че са избрали дома ви. Котката идва при вас по неразбираеми за вас причини на физически план, но в сънищата си можете да видите причината за появата на котката по това време, в случай, че искате да знаете. Може да има кармичен дълг, който трябва някой на някого да плати. Ето защо, не гонете котката. Защото тя ще трябва да се върне по един или друг начин, да изпълни задължението си.

Котките ни лекуват.

По времето на Атлантида, лечителите, използвали кристали за изцеление. Когато  посещавали отдалечени села, те не можели да носят кристалите. За това водели със себе си котки, които извършвали точно същата функция на кристалите. Хората не се страхували от котките и им позволявали да влязат в домовете им. По този начин, котките са били използвани безброй пъти в изкуството на лечението. Котките са очарователни създания и обичат собственици си повече от всичко, но имат различен начин на изразяване на любовта.
Те са големи приятели!

Те са сладки, приятелски настроени и верни!

Хората, алергични към котки са емоционално неспособни да обичат дълбоко някого, тъй като те потискат истинските си чувства!
Ако приемете котка в дома си, животът ви никога няма да бъде същият!